Svarbi informacija pacientams

Nuo 2024 m. sausio 13 d. ŠEŠTADIENIAIS nuo 8:00 iki 12:00 val. budinčio šeimos (vidaus ligų, vaikų ligų) gydytojo ir odontologo paslaugos ūmiai susirgusiems pacientams bus teikiamos VšĮ Naujosios Vilnios poliklinikoje,
adresu V. Sirokomlės g. 8, tel.: +370 5 2606860. Naujininkų ir Salininkų klinikos šeštadieniais nedirbs.

Egle copy

Konsultuoja Fizinės medicinos ir reabilitacijos gydytoja Eglė Bucevičiūtė. 

VšĮ Naujosios Vilnios poliklinikoje sparčiai gerinamos patekimo pas Fizinės medicinos ir reabilitacijos gydytojus galimybės. Nuo šiol gydytojai dirba ilgiau, todėl konsultuojamas didesnis pacientų srautas. Pacientų patogumui atnaujinta kineziterapijos salė. 

Jei vaikui ar suaugusiajam reikalinga šios srities gydytojo konsultacija, rekomenduojama kreiptis į vaikų ligų ar šeimos gydytoją, kuris, reikalui esant, išrašys siuntimą. Mūsų poliklinikoje Jūs pakankamai greitai pateksite pas Fizinės medicinos ir reabilitacijos gydytoją. Gydytojas įvertins Jūsų ar Jūsų vaikučio būklę ir paskirs reikalingas procedūras. Vaikams iki vienerių metų priklauso vidutiniškai iki 10 nemokamų mankštelių su profesionaliu kineziterapeutu. Suaugusiems priklauso iki 5 nemokamų procedūrų. Žinoma, svarbu atsižvelgti į indikacijas.

Maloniai kviečiame susipažinti, kokios procedūros yra atliekamos VšĮ Naujosios Vilnios poliklinikoje.

1.  Kineziterapija

1.1 Dėl lėtinių susirgimų (pvz., radikulopatija, skoliozė, osteochondrozė, peties sąnario ankštumas, liekamieji padariniai po insulto ir t. t.): 5 procedūros atliekamos nemokamai, kitos – mokamai.

1.2. Po ūmių traumų, ortopedinių susirgimų, po ūmių susirgimų: 5 procedūros atliekamos nemokamai, kitos – mokamai.

1.3. Vaikams iki 1 metų skiriama 10 nemokamų procedūrų per kalendorinius metus.

2. Fizioterapija

2.1 Pacientams su skirtinga patologija bet kurios rūšies 5 fizioterapijos procedūros atliekamos nemokamai, kitos - mokamai. 

3. Masažas

3.1. Suaugusiems su skirtinga patologija: iki 6 masažo balų nemokamai,kitos proecedūros - mokamai. 

3.2. Vaikams su skirtinga patologija: 5 procedūros nemokamai, kitos - mokamai. 

Jei manote, kad Jums ar Jūsų vaikučiui reikalingi kineziterapijos konsultacijos, maloniai kviečiame kreiptis būtent į mūsų polikliniką. Gydymo įstaiga yra netoli Jūsų namų, todėl Jūs, nesugaišdami daug laiko, gausite puikias procedūras ir nepriekaištingą aptarnavimą. Gydytoja Eglė Bucevičiūtė džiaugiasi, kad mūsų poliklinikos pacientus konsultuoja patyrę ir be galo atsidavę savo darbui Fizinės medicinos ir reabilitacijos gydytojai, kineziterapeutai bei slaugytojos. Naujojoje Vilnioje šio pobūdžio teikiamų procedūrų nėra, todėl rekomenduojame kreiptis į profesionalią mūsų poliklinikos komandą!

Registracija pas gydytoją - esveikata.lt

GYDYTOJŲ DARBO GRAFIKAI
DARBO LAIKAS
I-V – 7.00–20.00
VI  – 8.00–12.00

Šeštadieniais budintis šeimos gydytojas ir odontologas dirba Naujosios Vilnios klinikoje,
adresu V. Sirokomlės g. 8, Vilnius. Naujininkų ir Salininkų klinikos
šeštadieniais nedirba.

Užpildykite klausimyną apie polikliniką



thank10
Aukštyn