Svarbi informacija pacientams

Nuo 2024 m. sausio 13 d. ŠEŠTADIENIAIS nuo 8:00 iki 12:00 val. budinčio šeimos (vidaus ligų, vaikų ligų) gydytojo ir odontologo paslaugos ūmiai susirgusiems pacientams bus teikiamos VšĮ Naujosios Vilnios poliklinikoje,
adresu V. Sirokomlės g. 8, tel.: +370 5 2606860. Naujininkų ir Salininkų klinikos šeštadieniais nedirbs.

zana fotoąą

Pristatome Jums gydytoją ginekologę Žaną Gavrilenkovą. Gydytojos darbo patirtis - virš 20 metų. Specialistė ilgą laiką dirbo keliose gydymo įstaigose užsienyje, tačiau šiuo metu sėkmingai konsultuoja mūsų poliklinikoje. 

Pastaraisiais metais gydytoja specializavosi kolposkopijos, echoskopijos, nevaisingumo gydymo kursuose. Ž. Gavrilenkova daugiausia gydo ginekologines pacienčių ligas, tačiau gali rūpintis ir nėščiosiomis. Gydytoja konsultuoja miomų, cistų, šlapimo nelaikymo ir kitų ginekologinių ligų klausimais. Ž. Gavrilenkovos profesinėje praktikoje ne viena sėkmės istorija, kuomet laiku pastebėjus pakitimus, buvo išvengta vėžinių susirgimų. 

Žana Gavrilenkova akcentuoja, kad kiekvienai moteriai labai svarbu profilaktinis ginekologinis patikrinimas ne rečiau nei 1 kartą per metus. Jei moteris turi nusiskundimų, rekomenduojama atvykti ir dažniau. Moterims siūloma gimdos kaklelio vėžio profilaktinė programa. Poliklinikos pacientės kviečiamos atvykti profilaktiškai pasitikrinti. Tai neužima daug laiko, tačiau gali išsaugoti ne vienos moters gyvybę. Gydytoja akcentuoja, kad mamos ir žmonos reikalingos jų šeimoms, todėl būtina atsakingai rūpintis savo sveikata. 

Mūsų poliklinikos pacientės į gydytojos ginekologės konsultaciją gali atvykti be siuntimo. Pacientės iš kitų gydymo įstaigų turėtų pasirūpinti siuntimu. Gydytoja primena, kad esant ūmiems skausmams ar stipriam kraujavimui, pacientės gali būti priimamos ir tą pačią dieną. Jei registruojatės įprasta tvarka, konsultacija bus suteikta savaitės bėgyje. 

Ž. Gavrilenkova teigia, kad jai svarbiausia - pagalba moterims. Ji tikina, kad didžiausias džiaugsmas profesinėje karjeroje - išgiję pacientės. Malonu, kai pavyksta laiku diagnozuoti ligą, ją sustabdyti bei neleisti progresuoti. Gydytoja sau kelia tikslą nepriekaištingai aptarnauti kiekvieną pacientę ir sukurti pasitikėjimu grįstą ryšį. 

 

 

Registracija pas gydytoją - esveikata.lt

GYDYTOJŲ DARBO GRAFIKAI
DARBO LAIKAS
I-V – 7.00–20.00
VI  – 8.00–12.00

Šeštadieniais budintis šeimos gydytojas ir odontologas dirba Naujosios Vilnios klinikoje,
adresu V. Sirokomlės g. 8, Vilnius. Naujininkų ir Salininkų klinikos
šeštadieniais nedirba.

Užpildykite klausimyną apie polikliniką



thank10
Aukštyn